Øksnes Entreprenør og Kronsteingruppen går sammen om driften av XL-BYGG Myre

22. desember 2022

I dag signerte Øksnes Entreprenør og Kronsteingruppen en avtale om videre drift og eierskap av XL-BYGG butikken i Øksnes Handelspark.

Barry Olsen (Øksnes Entreprenør Eiendom) og Torgeir Arntsen (Kronsteingruppen) sammen med hele gjengen i XL-BYGG Myre.

Med denne avtalen kommer XL-BYGG Myre i familie med XL-BYGG butikkene på Sortland, Borkenes, Evenskjer og Harstad, som alle er eid av Kronsteingruppen. Det vil gi en rekke samarbeidsfordeler, blant annet på innkjøp, når det gjelder vareutvalg, systemsiden og markedsføring av en sterk felles XL-BYGG merkevare i regionen.

– Vi er glade for å ha fått XL-BYGG Myre med på laget, og ser frem til å utvikle driften videre i samarbeid med våre øvrige byggevarehus i regionen, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen Torgeir Arntsen.

Fortsatt lokale eiere

Øksnes Entreprenør er fortsatt med på eiersiden av butikken, og ser svært positivt på avtalen som er inngått i dag.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått til dette samarbeidet med Kronsteingruppen. De har lang erfaring med å drive byggevarehus her i regionen, og vil kunne bidra til å utvikle XL-BYGG Myre til et solid lokalt byggevarehus, rigget for fremtiden. Det sier administrerende direktør i Øksnes Entreprenør Eiendom, Barry Olsen.

Driften fortsetter som før

Eierskapet er nå fordelt med 51% av aksjene til Kronsteingruppen og 49% til Øksnes Entreprenør. Butikken skal fortsatt ligge i Øksnes Handelspark, og driften vil fortsette som før.

– I Kronsteingruppen sier vi at «folk er alt», og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen med den dyktige gjengen på XL-BYGG Myre fremover, sier Arntsen.