Marius Remen-Hansen ansatt som eiendomsutvikler i Kronsteingruppen AS

27. april 2022

Kronsteingruppen har ansatt Marius Remen-Hansen (36) i en nyopprettet stilling som eiendomsutvikler i konsernet. Nå gleder han seg til å ta fatt på nye spennende oppgaver i regionens største entreprenørkonsern.

Marius Remen-Hansen

Marius Remen-Hansen startet som eiendomsutvikler i Kronsteingruppen forrige uke. Bilde: Silje Skog Pedersen.

Marius startet i sin nye jobb mandag 11.april og har allerede kommet godt i gang. Han har alt rukket å bli kjent med nye kolleger, fått omvisning på konsernets ulike lokasjoner og begynt å sette seg inn i utviklingsprosjektene han skal være ansvarlig for fremover.

– Jeg har alltid hatt en personlig interesse for eiendom, og et engasjement for å bidra til å utvikle regionen vi bor i. At våre nærkommuner skal være gode steder å bo og arbeide. Derfor synes jeg det er veldig spennende å kunne få lov til å jobbe med dette på fulltid fremover i Kronsteingruppen, sier Marius.

Eiendomsutvikling som satsningsområde

Kronsteingruppen er regionens største lokaleiede entreprenørselskap, og har eiendomsutvikling som et av sine viktigste strategiske satsningsområder fremover. Stillingen som Marius nå tar fatt på er nyopprettet på bakgrunn av dette.

– Det blir veldig givende å kunne få bidra og sette mitt preg på et nytt satsningsområde i Kronsteingruppen. Det er også veldig inspirerende at dette ikke er et fagområde hvor man kommer til veis ende. Verden endrer seg hele tiden. Demografi, næringssatsinger, hvor folk ønsker å bo, teknologiske løsninger og hvordan kundene forventer å bli møtt. Så her må man hele tiden henge med og utvikle seg videre, sier Marius.

Trives veldig godt så langt

Marius har bare rukket å være litt over to uker i Kronsteingruppen, men så langt stortrives han.

– Alle de positive tingene jeg hadde hørt om konsernet før jeg kom om bord har så langt vist seg å stemme. Her er utrolig mange dyktige folk og et bredt kompetansemiljø i systemet. Det er også mye bra innen eiendomsutvikling som allerede er satt i gang, blant annet i Hadsel, Evenskjer og Harstad. Dette ser jeg frem til å videreutvikle i tett samarbeid med entreprenørleddet, sier Marius.

Fremover skal Marius også evaluere og starte opp nye prosjekter, blant annet på en del større tomteområder konsernet har tilgang på. Han er åpen for å søke brede samarbeid, også ut over konsernets grenser.

– Vi ønsker å finne gode løsninger for å nå våre målsetninger, både gjennom synergier i eget konsern, men potensielt også sammen med andre partnere og investorer der det faller seg naturlig. Jeg tror det er viktig å søke sammen for å bygge gode samfunn, sier Marius.

Glad for å få Marius med på laget

Marius Remen-Hansen er utdannet siviløkonom, og har spesialisering i entreprenørskap og innovasjonsledelse. Han har tidligere jobbet blant annet som Leder for drift og integrasjon i Framsikt AS og Næringssjef i Sortland Kommune. I tillegg har han erfaring fra FDVhuset og Fabrikken Næringshage på Sortland. Han er gift, har 4 barn mellom 1 og 15 år og bor på Sortland.

– Vi er svært glade for å få en eiendomsutvikler med på laget som virkelig brenner for dette fagområdet, i tillegg til at han har bred og relevant erfaring med seg fra tidligere. Jeg er sikker på at han vil passe godt inn her hos oss, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen Torgeir Arntsen.