Kristian Eilertsen ny CFO i Kronsteingruppen AS

4. juni 2021

Kronsteingruppen AS har ansatt Kristian Eilertsen (44) som ny økonomidirektør (CFO). Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i regionens største entreprenørkonsern.

Kristian Eilertsen foran Kronstein Gruppen logoen

Kristian Eilertsen startet som økonomidirektør (CFO) i Kronsteingruppen denne uken.

Kristian er utdannet fiskeri-økonom med spesialisering i regnskap ved Høgskolen i Bodø, med påfølgende cand. mag. innen personalledelse og kompetanseutvikling.

Han har yrkesbakgrunn blant annet fra Nordlaks Produkter AS, hvor han har hatt en rekke sentrale roller mellom 2002 og 2016. Nå sist kommer han fra stillingen som serviceleder i Marel Norge, hvor han hadde overordnet ansvar for hele Skandinavia.

– Vi er svært glade for å få en så erfaren og kompetent økonomidirektør med på laget. Kristian har bred ledererfaring fra komplekse bedrifter innen industrisektoren, er analytisk og strategisk. Vi tror han vil passe godt inn her hos oss, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen Torgeir Arntsen.

Et spennende lokalt konsern

Kristian startet i sin nye jobb tirsdag 01.juni og er kommet godt i gang. Han har allerede rukket å hilse på avdelingen han skal lede, blitt introdusert for alle de daglige lederne i konsernets datterselskaper og har deltatt på sin første ledersamling.

– Det har vært en travel første uke, men det er bare gøy! Kronsteingruppen er et spennende men solid lokalt konsern, som har gått gjennom en rivende vekst de siste årene. Nå gleder jeg meg bare til å få kommet skikkelig i gang og ta fatt på nye oppgaver, sier Kristian.

Administrerende direktør Torgeir Arntsen og Kristian Eilertsen hilser på hverandre med albuen.

Administrerende direktør Torgeir Arntsen ønsker Kristian Eilertsen velkommen til Kronsteingruppen.

Aktiv i lokalmiljøet i Hadsel

Den nye økonomidirektøren er gift, har 5 gutter mellom 12 og 23 år og bor på Stokmarknes. Her er han aktiv i lokalmiljøet gjennom flere styreverv i lokale og frivillige selskaper, og har blant annet hatt en aktiv rolle i etableringen av flerbrukshallen og Hotell Richard With på Stokmarknes.

Opprinnelig er Kristian fra Stø i Øksnes kommune, og på fritiden liker han å fiske eller å finne roen i campingvogna.