Hils på Lene Charlotte, ny daglig leder i XL-BYGG Harstad, Kvæfjord og Skjærran

15. november 2023

Lene Charlotte Brattfjord (35) startet i ny jobb som daglig leder for XL-BYGG Harstad 1.september, og begynner å bli varm i trøya etter et par måneder i sin nye rolle. Så langt stortrives hun, og trekker spesielt frem de hyggelige og kompetente menneskene i organisasjonen samt at hun får bidra til lokal verdiskapning.

Tok et verdivalg

Lene er opprinnelig fra Harstad, hvor hun også bor sammen med samboeren Tom Ivar og datteren Ingrid på 1,5 år. Hun har en mastergrad i ledelse fra Universitetet i Tromsø og lang ledererfaring fra Telenor og Brødrene Dahl AS. Nå sist kommer hun fra stillingen som Driftssjef – region Nord for Brødrene Dahl, en spennende og utfordrende jobb hun trivdes godt i. Så hvordan kan det da ha seg at hun endte opp i Kronsteingruppen og XL-BYGG Harstad?

– Samtidig som jeg ble tilbudt en jobb med mer reisevirksomhet og mer ansvar i Brødrene Dahl fikk jeg tilbud om jobben som daglig leder i XL-BYGG Harstad. Det ble på en måte et veiskille for meg. Valget falt på Kronsteingruppen på grunn av at det er et lokalt konsern med gode verdier. Jeg kan være mer hjemme og samtidig bidra til lokal verdiskapning her som datteren min skal bo og vokse opp, sier Lene. Et valg jeg absolutt ikke angrer på – og jeg stortrives!

Spennende og varierte dager

Så langt har det vært spennende og varierte dager med mye nytt å sette seg inn i, og ikke minst er Lene blitt kjent med mange hyggelige og kompetente folk, både i egen organisasjon og konsernet.

– Kronsteingruppen er et spennende konsern som det er gøy å få være en del av. Spesielt synes jeg det er utrolig positivt at verdiene og visjonen jeg ble presentert med i ansettelsesprosessen faktisk er helt reelle. Det er sånn vi faktisk jobber, ikke bare noe som presenteres utad, sier Lene.

Gleder seg til tiden fremover

Lene ser et stort potensial for XL-BYGG Harstad fremover, og gleder seg til å brette opp armene sammen med alle de dyktige medarbeiderne sine for å bli det byggevarehuset folk har fremst i panna når de skal bygge eller pusse opp.

– Spesielt gleder jeg meg til å kunne bidra til å videreutvikle organisasjonen og medarbeiderne, og at vi sammen skal nå de målene vi setter oss! XL-BYGG Harstad skal være det byggevarehuset folk tenker på først – både på grunn av at vi har det råeste og mest moderne varehuset i Norge, faglig sterk service og et godt utvalg, sier Lene. Her skal det være både trygt og enkelt å handle!